Η εταιρεία μας

Λίγα λόγια για εμάς.

 

Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΙΚΕ. οικοδομικές επιχειρήσεις ιδρύθηκε το 2000. Αποτελείται από τη Βασιλική Καραντινού και τον Ευθύμιο Καραντινό. Ο αρχικός σκοπός της εταιρίας ήταν ανέγερση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ανακαινίσεις, αγορά και πώληση ακινήτων, μεσιτικές υπηρεσίες.Το 2012 ο σκοπός επεκτάθηκε και σε εισαγωγές – εξαγωγές.

 

α) Η κατασκευαστική εταιρία

 

Η κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρίας αρχίζει αμέσως μετά τη σύστασή της με την ανέγερση κατοικιών και εμπορικών κέντρων. Η σωστή στελέχωση της εταιρίας με συνεργάτες άξιους, σοβαρούς, με υψηλή τεχνογνωσία, οδήγησαν την εταιρία σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Η αυστηρή επιλογή των τεχνικών συνεργατών της και η συνεργασία της με προμηθευτές επωνύμων εταιριών διεθνώς, είναι εγγύηση για τα έργα της. Το ολιγομελές σχήμα της εταιρίας έχει σαν αποτέλεσμα την προσωπική-φιλική επικοινωνία με τους πελάτες μας. Η ποιότητα των έργων μας καθώς και το φιλικό περιβάλλον, έχουν κάνει τους πελάτες μας να μας συστήνουν ανεπιφύλακτα. Εκτός από την κατασκευή, ασχολούμαστε και με την ανακαίνιση ή αποπεράτωση των ακινήτων. Οι “καθαρές” κουβέντες μας και ο σωστός υπολογισμός χωρίς “μικρά γράμματα”, ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου και το αποτέλεσμά του, είναι για εμάς η αιτία που δημιουργούμε όχι μόνο πελάτες, αλλά φίλους. Η ευελιξία στον τρόπο πληρωμής είναι άλλο ένα κίνητρο για τη συνεργασία μας.

 

β) Oι υπηρεσίες μας

  • Συντήρηση κτηρίων
  • Ανακαινίσεις Οικιών-Επαγγελματικών χώρων
  • Επισκευές
  • Μελέτες – Κοστολόγηση – Προϋπολογισμός έργων για επισκευαστικά δάνεια και ΕΣΠΑ
  • Έκδοση πιστοποιητικών
  • Έκδοση άδειας λειτουργίας επαγγελματικών χώρων
  • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και αλλαγή χρήσης

γ) Εμπόριο-Εισαγωγή Στερεών Καυσίμων:

 

Από το 2012 δραστηριοποιούμαστε και με τα στερεά καύσιμα. Ο χώρος που έχουμε στεγάσει τη νέα μας επιχείρηση είναι στο 17ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη Αττικής. Η έκταση του χώρου είναι 1500 τετραγωνικά μέτρα καθώς και 500 τετραγωνικά καταστήματος στον οποίο έχουμε όλα τα είδη καυσόξυλων, το πέλλετ Golden Nuggets, το Hot Material της εταιρείας SCHWEIGHOFER και το Βιοpellet όπως και μπριγκέτες της SCHWEIGHOFER. Η απευθείας εισαγωγή των προϊόντων, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές μας.Αριθμός ΓΕΜΗ: 122686507000
AΦΜ: 099004301
ΔΟΥ:  ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
ΕΔΡΑ: 17ο ΧΙΛ Λ.Μαραθώνος ΤΚ 15351στην Παλλήνη Αττικής

 

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης του ιστοτόπου πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή. Ευχαριστούμε.